Onderzoeksgroep Herstel & Verslaving – Vakgroep Orthopedagogiek // Universiteit Gent
  • -
  • nl
  • -
  • en
Call us

Help anderen en vertel over je herstel!Heb of had jij een probleem met alcohol en/of drugs?
Maar heb je je leven volledig veranderd of ben je minstens 3 maand in herstel?
Deel dan jouw ervaringen met ons!

Via een korte online enquête komen we graag meer te weten over jouw hersteltraject. Dankzij jouw antwoorden zullen wij anderen kunnen ondersteunen tijdens hun herstel. Jij bent op de goede weg! Help je ook anderen op weg?

Wie vóór 31/10/2022 deelneemt, maakt bovendien kans om een fotoboek 'Recovery Pathways' te winnen. Onder de deelnemers verloten wij 10 exemplaren van dit prachtige album.

Een kleine moeite

Klik op de knop hierboven en de enquête opent vanzelf. Het invullen van de vragenlijst duurt maar 20 minuutjes. Je blijft steeds anoniem! Enkel als je dat zelf wil, kan je op het einde jouw gegevens achterlaten voor verder onderzoek. Dit gebeurt uiterst veilig en vertrouwelijk. Het onderzoek werd goedgekeurd door een erkende ethische commissie en verloopt conform de GDPR-regelgeving. Voor meer info klik hier.

Een grote hulp

Wij van Universiteit Gent organiseren dit grootschalig onderzoek om zoveel mogelijk te weten te komen over herstel van een verslaving. Dankzij jouw ervaringen en inzichten zullen wij in de toekomst anderen met een verslaving kunnen helpen om beter en sneller tot herstel te komen. We zijn je alvast enorm dankbaar!

Onderzoeksgroep

Herstel & Verslaving

Vakgroep Orthopedagogiek

Website by COMCOMR
edit afsluiten